info

A RooM8 szerves profilját alkotja az esküvők fotózásán túl: családi , portré és eseményfotózás, valamint vállalati arculat és rendezvények fotózása. Örömmel veszünk minden ilyen irányú megkeresést.
Ha érdeklődtök valamely szolgáltatásunk iránt, a kapcsolat fülön van lehetőségetek ajánlatot és további információkat kérni.

Az esküvői fotózásról bővebben:
Esküvői csomagjainkat a fotózandó események szerint alakítottuk ki, annak érdekében, hogy  az adott események a legjobb tudásunk szerint kerüljön megörökítésre, a figyelem ne az idő- vagy bármilyen más korlátra irányuljon. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem számoljuk a fotózással eltelt időt.

Amit   szívből   adunk   minden   esküvői csomagunkban:

  • komplett képanyag: válogatott,minőségi képanyagot bocsátunk rendelkezésetekre,  mely teljeskörűen és hitelesen tükrözi a nagy nap hangulatát. Tapasztalatunk szerint ez az alap csomag esetében nagyságrendileg 500, a közepes csomag esetében 700,nagy csomag választása esetén 800 db fotót jelent. Ezek a számok, tájékoztató jellegűek. Ha több kép szolgálja, hogy teljes legyen a sorozat, örömmel adjuk át számotokra azokat.
  • 50 fő feletti esküvő esetén 2 fotós áll rendelkezésre,  a főfotós minden esetben én vagyok(Dani:)
  • az összes átadott képet professzionális minőségben egyesével utómunkázzuk/retusáljuk és minden képet nagy felbontású, nyomdakész minőségben adunk át. A fotók végleges formájához szervesen hozzátartozik az utómunka, ezért nyers képet nem adunk át.
  •  képeket digitális formában, egyedi díszdobozban adjuk át az esküvőt követő 8 héten belül
  • a legjobban  sikerült  képekből  egy  rövid fotófilmet is készítünk
  • kedvenc képeitekből fine art albumokat kérhettek, melyet minden alkalommal egyedien a kiválasztott képekhez igazítva szerkesztünk meg