Kreatív műhely

RooM8 Art. Workshop. Január 8-tól 29-ig. Ahol most állsz. Ahova szeretnél eljutni. Közös Alkotás. Tanulás. Tanítás.

Célunk az, hogy olyan műhelymunkát alakítsunk ki, amelyben első lépésként felszínre kerülhet  hol tartasz a fotózásban és mit szeretnél elérni. A következőkben ehhez igazítjuk az órákat, azok menetét. Ezért is fontos: kis létszámú csoportokat hozunk létre.

A műhely alapvetően bárkinek szól aki érdeklődik a fotózás iránt, nincs elvárt szint megkezdéséhez.  Ha szeretnél inspirációt nyerni a fotózáshoz, szeretnéd megtanulni géped használatát vagy biztosan-biztosabban bánni vele, szeretnél kompozíciót, fényt tudatosabban kezelni örömmel vesszük részvételed. Szeretnénk leszögezni, hogy nem esküvőfotós workshopot tartunk, elsősorban azoknak szánjuk, akik inspirációt szeretnének nyerni, közösen alkotni -saját céljainak megfelelően.

A workshop lépései, időpontjai:

  • 2019. Január 8. esti órákban : ismerkedős nap, célok kitűzése 3 óra
  • 2019. Január 10. esti órákban : egy kis elmélet a céloknak megfelelően 4óra
  • 2019 Január 12-13. Intenziv fotós hétvége- szombat vasárnap fotózás több helyszinen, Budapest belvárosában, Budapest közeli természetben, műteremben. 2×8 óra
  • 2019. január 15-22-29. Azaz, a  következő három héten át, heti egy alkalommal keddenként este közös konzultáció az egyéni feladatokról, képértékelés, közös tanulás 3×3 óra. A konzultációkba előreláthatólag skypeos becsatlakozás is lehetséges.

Szoftveres, utólagos  képszerkesztési kérdésekkel érintőlegesen a konzultációk alkalmával foglalkozunk ugyan, de ez egy következő workshop fő témája lesz.

A részvétel díja bevezető áron: 45.000 Ft

Workshop részvételt ajándékba is adhatod szerettednek, ehhez örömmel küldünk ajándékkupont.

Várjuk jelentkezésed daniel.room8photography@gmail.com e-mail címen, facebook oldalunkon, vagy a +36 303 166 195 telefonszámon.